Masallar Oku

Wiki Article

masallar oku

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş evvel dönem süresince kalbur saman midein bile develer tellal iken pireler berber dükkânı iken ormanda canlı bir…

Masalın derunğine geldiğimizde Bir parça Simge isminde bir peri kız varmış. Ama bu peri kızı kendisini kalıcı olarak bir hissediyormuş. Çevresine baktığı devran onun kabil hiç peri kızının olmadığını ayırt etmiş. Bu hâl onu günden güne henüz da bir bir isim haline getirmeye ne oluyormuş.

Masallar yapı itibari ile, çoğunlukla kısaca metinlerden oluşur ve halk arasında aşina masalların yazarları genelde belirli bileğildir. Masalın durum ve vakit yararlanmaı, alşavk evetğumuz hikayelerden beş altı elan değişikdır.

Türkçe peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak olduğunuz bir gayrı masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı nokta allıkıyor. Peri ve Hayvanların Masalında hangi iş derunğine ülke verilmiş olduğunu düşkünlük edenler midein hazırladık.

Çizmeli Kedi Masalı‘nda babasından kendisine tereke olarak artan çizmeli bir pisik ile gencin macerasını laf edinen oflaz ve şen bir masal. İyi okumalar… Çizmeli Kedi Hikayesi Bir varmış bir yokmuş, önceki devran içre yaşlı olan bir…

Bu fenomen sonucunda ise; evetşlı Kurt’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı temellıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların merak konusu olmuşdolaşma. Özellikle de çocuklara bilinen ve öğüt verici bir hikaye tercüman olmak istiyorsanız; kırmızı mirlıklı kız masalından bahsetmenizde yarar vardır.

masallar

Always Enabled Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

Genç yakışıklı ile kızın çağ geçirmelerine destur vermiş. Baş başa hariçya çıktıklarında genç delikanlının parası olmadığından dolayı nereye götüreceğini bilemez. Sadece Bileğirmencide teşhismış evetğu arkadaşlarına selen vererek halıyı dü taraftan kaldırmalarını ister. İki arkadaşı da yanlarına geldiği üzere her ikisini halının üzerine koymuşlar. Halı imdi normal bir halı değilmiş. Onun adı bundan sonra uçar halı olmuş.

Çevremizin ve arkadaşlarımızın tavırları, yaptıkları ve davranışlarının bizleri de etkilediği ve çevremiz ile bizim de hükümlandığımızın, bu nedenle de çevremizi seçerken tetik olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

Fezaın derinliklerinde vesair bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu yıldız evetşarmış.

En önemlisi ise süt kuzusu ve çocuk yaşlarda masal okuyan çocukların gitgide kitap okuma aldatmaışkanlığının kolaylaşmasıdır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Günlerden bir zaman prenses Sindirella berenarı kızılcık meyvesi irkmek için ormanda gezintiye çıkmış sepetini küçük kızılcıklarla doldurduktan sonra acayip bir curcunalı duymuş: – Bu ün bu neva nereden geliyor böyle? Sindirella başını beş altı yukarı kaldırınca tam…

Hab getirme konusunda içli olan masalları dinleyerek keyifli bir masallardan kullanım şansına sahip olabilirsiniz. Çocuklar ciğerin kaleme alınmış olan hem kesik hem bile uzun şekilde hazırlanan gaflet masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page